Huidige Trophy-systeem van Sony gaat op de schop

Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken bij de PlayStation-consoles: De trofeeën. Het Trophy-systeem werd geïntroduceerd op de PlayStation 3 en Sony vindt het daarom tijd voor verandering. In een blog post laat Sony weten over te gaan naar een nieuw systeem.

Het huidige levelsysteem loopt van 1 tot 100. In het nieuwe systeem wordt jouw level omgezet naar een getal tussen de 1 en 999. Hoe hoog je nieuwe getal is hangt af van de hoeveelheid trofeeën die je hebt en of deze brons, zilver, goud of platina zijn. Met je nieuwe level word je meteen voorzien van een nieuw icoontje in plaats van de huidige ster.

Je hoeft niet bang te zijn dat jouw zuurverdiende trofeeën van de PlayStation 3 en PlayStation 4 verdwijnen. Deze worden gewoon meegenomen in het nieuwe systeem.

Vandaag gaat Sony over naar dit nieuwe systeem. Benieuwd hoe hoog jouw nieuwe level is? Een klein rekenhulpje; Het oude level 12 komt ongeveer uit in de lage 200’s. Houd vandaag je PlayStation-account in de gaten om achter je exacte level te komen!

  1.   
    Felis_Rufus's avatar

    Ik zit nu op 298.