Nieuwe screenshots Bethesda’s Starfield opgedoken

Nadat eerder deze week voor het eerst in lange tijd de radiostilte rondom Bethesda’s nieuwste IP Starfield werd verbroken door het opduiken van een drietal aan nieuwe screenshots, zijn er nu weer nieuwe screenshots opgedoken.

De structuur die zichtbaar is op de screenshot lijkt een van de vele basissen te worden, al is dat niet met volle zekerheid te spreken. Wel lijkt door de komst van deze screenshot de bevestiging te geven over de screenshots die hiervoor al waren gelekt, de UI is bijvoorbeeld hetzelfde op de nieuwe foto.

Daarnaast zijn er enkele screenshots zichtbaar waarop de textuur van elke metalen zichtbaar is. Wederom niet veelzeggend, maar het geeft eindelijk wel wat meer inzicht in een spel waar lange tijd niets over is gezegd.

Het is nog maar de vraag wanneer we dan eindelijk eens wat te zien krijgen van Starfield. Doordat Xbox het bedrijf achter ontwikkelaar Bethesda heeft overgenomen, kan het nog best wel eens voorkomen dat dit al gaat gebeuren tijdens de Game Awards, vanwege de goede connectie tussen de twee partijen. Vooralsnog blijft het gissen en afwachten tot we eindelijk officiële beelden te zien krijgen van Starfield.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren