Progressie DiRT 5 niet over te zetten tussen PlayStation-consoles

Er is al een tijdje wat te doen op het internet over de functionaliteit die de progressie tussen de PlayStation 4 en PlayStation 5 consoles laat overzetten. Bij enkele games kan je wel de in-game progressie overzetten naar de next-gen console, terwijl andere games dat dan weer niet kunnen.

Zo ook het geval bij DiRT 5, is gebleken. De game kan namelijk wel de progressie tussen de Xbox One-versie en de Xbox Series X/S overzetten, terwijl bij de PlayStation dat alleen geldt voor je gemaakte Playground creaties. Het is dus niet mogelijk om progressie in de carrièremodus, in-game valuta en opgeslagen liveries over te zetten.

Ontwikkelaar Codemasters is momenteel wel aan het kijken om deze functionaliteit wel in zijn geheel te laten werken, maar kan voor het moment nog niks beloven. Mocht deze functie in de nabije toekomst wel bekend worden gemaakt, dan zie je dat natuurlijk terug op Gamersnet.

DIRT 5 verschijnt in ieder geval op 6 november voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc waarna het spel met de lancering van de next-gen consoles ook op meteen speelbaar is op de desbetreffende platformen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren