Bereid je voor op een nieuwe uitdaging in Oldschool Runescape

Waar Runescape nog maar net is verschenen op Steam brengt ontwikkelaar Jagex, die eind april nog werd overgenomen voor ruim een half miljard dollar, een nieuwe uitdaging naar het spel toe waarbij vooruitdenken een behoorlijke pre is.

Met de nieuwste league genaamd Trailblazer begin je weer helemaal opnieuw als Iron Man voor twee maanden lang. In die tijd moet je zo sterk als maar kan worden en zo veel mogelijk skillpunten vergaren, terwijl je ook nog eens enkele missies moet voltooien. Dat allemaal terwijl er ook nog een behoorlijke adder onder het gras ligt.

In tegenstelling tot de normale Iron Man-moeilijkheidsgraad, waarbij je niet kan ruilen noch op de Grand Exchange spullen kan verkopen, heb je gedurende de Trailblazer league maar toegang tot drie zelfverkozen gebieden. Hierbij heb je echter wel standaard toegang tot het begingebied Misthalin (rondom Lumbridge) en het altijd gezellige eiland Karamja.

Ga jij deze uitdaging aan, of speel je toch maar door als een ‘normale’ speler in Oldschool Runescape? Laat het vooral weten in de reacties!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren