Jackbox Party Pack 7 nieuwe trailer toont gamemodi

Het was misschien wel dé perfecte game die games laat combineren met het onderhouden van je sociale contacten tijdens de eerste coronagolf, niks minder dan Jackbox Party Pack. Nu er een tweede golf op komst is, komt ontwikkelaar Jackbox Games dan ook op het perfecte moment aanzetten met een nieuwe trailer voor Jackbox Party Pack 7.

In de trailer zien we alle games die beschikbaar zullen worden gemaakt in alweer het zevende deel. Allereerst maakt Quiplash voor de derde keer zijn opkomst in het pakket, waarin je de meest uitlopende en gekke vragen moet beantwoorden met een zo origineel en grappig antwoord.

Verder kent Jackbox Party Pack 7 liefst vier nieuwe gamemodi. The Devils and the Details laat je het ouderlijk leven iets anders beleven, Champ’dUP neemt je mee naar de arena waarin de beste tekening met de overwinning vandoor gaat, Talking Points neemt je terug naar school en laat je een presentatie geheel improviseren en Blather Round laat je het juiste antwoord vinden tussen een behoorlijk aantal nep-antwoorden.

De Jackbox Party Pack 7 verschijnt op 15 oktober op pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en de mobiele platformen.

Meer The Jackbox Party Pack 3

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren