Assassin’s Creed Valhalla toont meer verhaal in trailer

Nu Assassin’s Creed Valhalla alweer over een maand in de schappen moet komen te liggen, begint de marketing rondom de game langzaam maar zeker steeds meer vaart te krijgen. Er heeft misschien wel een korte periode tussen gezeten, maar is Ubisoft eindelijk bij de volgende halte aangekomen en brengt dan ook een nieuwe trailer uit voor de nieuwe Assassin’s Creed-game.

De trailer baseert zich geheel rondom het verhaal van Eivor die, aldus de trailer, al in aanraking komt met de Assassijnen wanneer de vikingen nog in Noorwegen bevinden. Zijn goede broeder Sigurd heeft enkele leden meegenomen helemaal vanuit Constantinopel, waar hij ook zijn hidden blade al krijgt.

Natuurlijk zijn er ook nieuwe beelden te bekennen van Engeland, de plek waar je naartoe gaat om een nieuw onderkomen te krijgen voor je bevolking. Dit terwijl je moordlustige Saksen moet verslaan die zijn versplinterd onder diverse koninkrijken én er ook nog eens een strijd tussen de Assassijnen en de Tempelieren aan de gang is. Het wordt in ieder geval een bloeddorstige strijd.

Assassin’s Creed Valhalla verschijnt op 10 november voor de Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4 en pc. Wanneer op 19 november de PlayStation 5 diens lancering krijgt, verschijnt de game ook voor de next-gen console van PlayStation.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren