Drie DLC-personages Mortal Kombat 11 gelekt

Mortal Kombat 11 Geras

Wanneer je kijkt naar de reacties onder een Twitterbericht van Netherrealm Studios kijkt, de ontwikkelaar achter de gehele Mortal Kombat-franchise, valt je misschien één ding al heel erg snel op. Fans wachten met smart op het personage Mileena.

Volgens dataminer thethiny, die in het verleden al vaker aan de juiste kant heeft gezeten met betrekking tot nieuwe zaken in Mortal Kombat 11, is er goed nieuws op komst voor al die fans. Volgens enkele bestanden zouden niemand minder dan Rain, Rambo én Mileena hun opwachting maken in de vechtgame.

Naast deze personages lijkt er ook een verbeterde versie van Mortal Kombat 11 komen, die in de bestanden wordt aangeduid als zijnde GOTY2 – ze hebben er bij Netherrealm Studios wel de volste vertrouwen in – en mogelijk dient als port voor de PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Mocht de bekendmaking van deze verbeterde versie niet komen voordat de consoles beide zijn verschenen, dan is het zeer waarschijnlijk dat ook de aankondiging hiervan gaat gebeuren gedurende de Game Awards. Het was tenslotte ook de plek waar de game in eerste instantie werd onthuld. Maar dat Mileena komt, dat is nagenoeg zo goed als zeker.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren