Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies teaser vrijgegeven

Nadat eerder vanochtend al bericht werd dat een officiële aankondiging van de Zombies-mode in Call of Duty: Black Ops Cold War, heeft dit eindelijk tot een resultaat geleidt.

Na het oplossen van een tweetal aan zeer ingewikkelde puzzels kwam er een nieuwe teaser trailer vrij voor de Zombies-modi. Hoewel er wederom niet veel te zien is, probeert Call of Duty: Black Ops Cold War wel een zeer duistere setting neer te zetten, in tegenstelling tot de veelal jolige en grappige gameplay uit de eerdere delen.

Onderaan de website van de ARG, welke op de Pawn takes Pawn-pagina te vinden was, werd al even aangegeven dat komende donderdag 30 september de onthulling van de Zombie-mode gaat plaatsvinden om 19:00 Nederlandse tijd. Waarna een kwartier later de officiële bevestiging binnen kwam van Activision en ontwikkelaar Treyarch.

Nog heel eventjes wachten dus en dan krijgen we eindelijk duidelijke beelden te zien van de meest gevraagde modus in Call of Duty: Black Ops Cold War. De game zelfs verschijnt overigens op 13 november voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

  1.   
    mmx's avatar

    Mooi zombies altijd tof