Microsoft Flight Simulator nieuwste update zet Japan op de kaart

Tijdens de Tokyo Game Show hield Microsoft al een speciale livestream om diens nieuwe generatie consoles te promoten, de Xbox Series X en S. Om de inwoners van het eiland over te halen, komt Xbox nu met een nieuwe update voor Microsoft Flight Simulator.

De update zet Japan namelijk letterlijk op de kaart. Hoewel deze natuurlijk al in het spel zat, zorgt de update ervoor dat liefst zes grote Japanse steden, bestaande uit Sendai, Takamatsu, Tokushima, Tokyo, Utsunomiya en Yokohama, geheel worden voorzien van hoge resolutie 3D-elementen, waardoor het vliegen over Japan nog realistischer wordt dan het al was.

Daarnaast brengt de update een drietal aan zeer uitdagende missies uit die je laat landen op zes verschillende nieuwe luchthavens, welke dan weer bestaan uit Hachijojima, Kerama, Kushiro, Nagasaki, Shimojishima en Suwanosejima.

Microsoft Flight Simulator is al een tijdje geleden verschenen op de pc, deze update zal vanaf morgen gratis en voor niets te downloaden zijn voor elke speler van het spel.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren