Aankondiging Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies komt steeds dichterbij

Het zit natuurlijk al even in de pijplijn, toch heeft er nog geen officiële aankondiging plaatsgevonden wanneer we het hebben over de Zombies-modi in Call of Duty: Black Ops Cold War. Toch lijkt een aankondiging nu echt aanstaande.

Tijdens de onthulling van de multiplayer was ontwikkelaar Treyarch de fameuze zombies al even aan het teasen aan het einde van de trailer, waarin enkele glimpen waren op te vangen van een mogelijk terugkerende map. Vervolgens ging de zoektocht verder in een zogenaamde alternate reality game waarin enkele spelers nu ook screenshots hebben gevonden van de modus.

Vanavond gaat de zoektocht naar het volgende oplossing weer verder. Aangezien de ARG al een behoorlijk lange tijd loopt, is het onwaarschijnlijk dat vanavond al meteen over een finalestuk te spreken is, al lijkt een officiële onthulling toch echt dichtbij.

Waar de aankondiging van Call of Duty: Black Ops Cold War al een behoorlijke lange tijd op zich heeft mogen wachten en waarschijnlijk die van de zombie-modus ook, komt de game in ieder geval op 13 november uit op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

  1.   
    mmx's avatar

    Eindelijk weer nieuws en dan nog wel met zombies,prachtig toch.Pre orderen die hap