Resident Evil Village komt mogelijk toch naar current-gen platformen

Gedurende een speciale livestream van Capcom tijdens de (digitale) Tokyo Game Show heeft de Japanse ontwikkelaar meer details uit de doeken gedaan voor de nieuwste game in de Resident Evil-franchise, Village.

Zo werd onder meer bekend dat de game zich enkele jaren na de gebeurtenissen van Resident Evil 7 plaatsvindt, maar nog wel Ethan Winters, de protagonist uit het zevende deel. Toch kan het dorp ook worden gezien als een protagonist, al wil de Japanse ontwikkelaar daar nog weinig over kwijt.

De grootste verrassing kwam echter pas op het einde, waarin is aangekondigd dat Resident Evil Village mogelijk toch naar de PlayStation 4 en Xbox One gaat komen. Toch durft Capcom het nog niet aan om volledige zekerheid hierover te geven. Wat toch wel enigszins logisch is, aangezien geruchten al een behoorlijke tijd vertellen dat de game niet optimaal draait op de PlayStation 5.

Resident Evil Village komt dus in ieder geval te verschijnen voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc in het jaar 2021.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren