Animal Crossing: New Horizons komt in Halloweenstemming met gratis nieuwe content

Animal Crossing: New Horizons is een groot succes voor Nintendo, iets waar ze maar de Japanse ontwikkelaar maar al te graag op voortbouwt. Nadat we begin dit jaar al een gratis lente-update kregen die geheel in het teken stond van Pasen en je afgelopen zomer zelfs je zwemdiploma kon behalen, brengt Nintendo wederom een gratis seizoens-update naar de game toe.

Met de gratis herfst-update verandert je eiland in een spookachtig festijn, om natuurlijk Halloween te vieren dat alweer op 31 oktober is. Voordat die dag komt kan je alvast wat voorbereidingen treffen middels het planten van pompoenen, kopen van snoepgoed en een griezelig kostuum te kopen voor Halloween.

Het hoofdevenement vind dan ook pas plaats op 31 oktober wanneer Jack, de tsaar van Halloween, naar je eiland toe komt. Geniet van de meest uiteenlopende kostuums en geef natuurlijk al je snoep weg, voordat je er niks meer aan hebt.

De herfst-update van Animal Crossing: New Horizons is vanaf 30 september gratis en voor niks te downloaden. Met de komst van deze update hint Nintendo ook al naar de volgende update die in het teken staat van het kerstfeest en eind november moet verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren