Tactische first-person shooter Squad verlaat early access

De dag is eindelijk gekomen voor ontwikkelaar Offworld Industries, na liefst zes jaar in ontwikkeling te hebben gezeten, verlaat de tactische first-person shooter Squad dan nu toch eindelijk early access.

Iets dat natuurlijk gevierd moet worden met nieuwe content. Ze pakken meteen goed uit bij Offworld Industries, de game krijgt namelijk de beschikking over diverse servers waar liefst honderd spelers gelijktijdig op kunnen spelen, waarmee het mogelijk wordt gemaakt om epische 50v50-gevechten te kunnen uitvechten.

Dat allemaal gebeurd over een twintigtal aan maps, waar er nu ook nog eentje bijkomt. Het Iraakse Fallujah is de nieuwste map die aan de pool wordt toegevoegd. Een zeer verraderlijke plek waarbij gevaar op de loer ligt.

De nieuwe map betekent ook meteen de komst van een geheel nieuwe factie in Squad. Nadat er eerder een zestal aan facties aan de game over die zes jaar werd toegevoegd, komt daar nu ook de Middle Eastern Alliance (MEA) bij.

Squad is vanaf nu uit early access en is tot 30 september met 25% korting mee te pakken op Steam voor een bedrag van 28,12 euro. Na deze periode keert de game weer terug naar de gebruikelijke prijs, welke op 37,50 euro zit.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren