Crash Bandicoot 4: It’s About Time krijgt lokale multiplayer

Het is weer de hoogste tijd voor een nieuwtje van Crash Bandicoot 4: It’s About Time. Nadat eerder ontwikkelaar Toys for Bob al een nieuwe trailer uit de doeken had gedaan, kondigt de ontwikkelaar nu nog meer content aan voor de vierde iteratie van Crash Bandicoot.

In Crash Bandicoot 4: It’s About Time krijg je namelijk de mogelijkheid om lokale multiplayer te spelen. Let goed op, het is dus niet online. Voor dit speltype bestaan er twee verschillende gamemodi, Checkpoint Race en Crate Combo.

Checkpoint Race spreekt eigenlijk al voor zich. Spelers worden één voor één gedropt in een willekeurige map waarbij een bepaalde checkpoint is uitgekozen. Vanaf deze startpositie moet je zo snel mogelijk naar de volgende checkpoint zien te komen. Nu je toch bezig bent, vergeet niet de speciale kratten te verwoesten die tijd van je totaal halen. De persoon die als eerste bij het einde komt, heeft gewonnen.

Ook Crate Combo spreekt wel aardig voor zich. Spelers worden wederom één voor één dropt op een bepaald punt maar moeten nu zo snel mogelijk en zo veel mogelijk kratten zien te verwoesten. Ga je onderweg je noodlot tegemoet, dan behoudt je het aantal kratten dat je op dat moment had. Degene met de hoogste score wint.

Wij hebben onze handen al even aan de knoppen gehad van Crash Bandicoot 4: It’s About Time en onze bevinden kan je teruglezen in de speciale preview. De game zelf verschijnt echter pas op 2 oktober voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren