Football Manager 2021 komt alleen naar Xbox-platformen en pc

Nadat eerder ontwikkelaar Sports Interactive voor een week Football Manager 2020 gratis beschikbaar had gesteld via de Epic Games Store, komt de ontwikkelaar nu met de aankondiging dat Football Manager 2021 zeer spoedig naar ons toe komt.

Opvallend is echter dat Football Manager 2021 helemaal niet naar de PlayStation-consoles toe komt. Dit allemaal heeft volgens de ontwikkelaar te maken met het beschikbaar stellen van de consoles voor de ontwikkeling van de game. Toen Sports Interactive namelijk aan PlayStation vroeg of zij een dev-console voor de PlayStation 5 hadden liggen, gaf PlayStation echter aan dat zij zulke consoles momenteel niet meer hadden.

Xbox had deze consoles nog wel klaarliggen en stelde deze dan ook beschikbaar aan de ontwikkelaar achter Football Manager 2021. Hierdoor had Sports Interactive geen mogelijkheid om de game te maken en optimaliseren voor de PlayStation 5, aangezien er nog behoorlijk wat tijd overheen gaat om tot een daadwerkelijk product te komen.

Vooralsnog kan de stropdas en je nette pak weer uit de kledingkast worden gehaald, want op 24 november kan je de beste spelers over heel de wereld weer aantrekken in Football Manager 2021 wanneer het verschijnt voor de Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

Meer Football Manager 2021

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren