Nintendo wil seks game over Peach offline halen

Het kindvriendelijke Nintendo is not amused! Een creatieve en misschien ietwat pervy geest bracht acht jaar geleden een bijzondere game uit met Prinses Peach in de hoofdrol. In deze game is het, voor de verandering, een keer aan Peach om de wereld te redden. Dit doet ze door de liefde te bedrijven met verschillende Nintendo karakters. Raar genoeg kan Nintendo dit helaas niet zo waarderen.

De game staat al acht jaar op het internet, maar Nintendo heeft recentelijk pas stappen ondernomen om de game te laten verwijderen van het wereldwijde web. Peach’s Untold Tales leek eerst gebruik te maken van een maas in de wet die zegt dat parodieën gebruik mogen maken van het originele materiaal. In dit geval is Nintendo het er niet mee eens omdat er ook gebruik wordt gemaakt van door copyright beschermde karakters zoals Peach en Toad. Of Nintendo gelijk krijgt is nog niet duidelijk aangezien zaken als deze individueel bekeken worden.

Zelf wil ik nog een Nintendo-game kunnen spelen zonder dat ik de grafische beelden van een batsende Peach weer herbeleef. Maar als echte, toegewijde gamer wil jij vast en zeker onderzoek doen naar deze game met Hentai invloeden. Je hebt het niet van ons, maar de game is momenteel nog te spelen op het originele forum waar het gepost is.

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  Adult games stijgen gigantisch in populariteit. In de top 50 patrons, staan een aantal ontwikkelaars die adult games maken. DarkCookie (bekend van Summertime Saga) staat op de vierde plaats. Op Steam verschijnen nu ook een boel adult games. Het wordt steeds normaler om adult games te spelen en daar hoeft zich niemand voor te schamen. We mogen wel mensen digitaal vermoorden maar seksuele dingen zijn not done. Beetje vreemd.

  Maar in dit geval kan ik Nintendo best wel begrijpen. Het gaat niet om het spel zelf maar de negatieve reputatie en de imago dat Nintendo kan oplopen. Het is een kindvriendelijk bedrijf en ze willen geen imago dat met seksuele dingen te maken hebben. In dit geval had de ontwikkelaar van Peach’s Untold een andere naam kunnen gebruiken en iets andere personages en niet alles 1 op 1 overnemen.

  Zelf heb ik Acting Lesson geprobeerd en ik was erg onder de indruk. Dacht eerst dat het een doodnormale porno spel was, maar uiteindelijk was het meer dan dat. Niet verwacht om eerlijk te zijn. Hou je van game novels met een adult theme, dan is acting lesson een aanrader.

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  hoe kunnen ze het verzinnen bowser gaat flink te keer
  https://www.xvideos.com/video10592436/peach_s_untold_tale_gallery_full