Gamersnet Podcast #122 | Dit kost de PlayStation 5

Het is weer tijd voor een nieuwe Gamersnet Podcast, waar Salim en Peter natuurlijk weer aanschuiven voor hun wekelijkse portie gekeuvel over videogames. Natuurlijk worden de gespeelde games besproken met onder andere Ghost of Tsushima, Vader Immortal en Super Mario 3D All-Stars!

Natuurlijk bespreken we het nieuws van de week, met de prijs en releasedatum van de PlayStation 5, de nieuwe trailer van Spider-man Miles Morales, leveringsproblemen van de PS5, de nieuwe cinematic van Star Wars Squadrons en de aankondiging van Hogwarts Legacy!

Help ons naar de 100 Apple Podcast reviews voor 2021! Enorm bedankt en veel luisterplezier!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 45 minuten lang), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  Felis_Rufus's avatar

  Het is een best bedrag, maar ik vind het goed te doen. Was al een tijd de verwachting. Een discloze editie zie ik niet zo snel verkopen. Ik hecht waarde aan de tweedehands mark voor gespeelde games. De PSP Go was ook zo’n treurig verhaal. Helaas trapte ik daar toen in.

 2.   
  mmx's avatar

  Ik wil de ps5 met dvd en de prijs vind ik prima.

 3.   
  fantasyfreak's avatar

  Sowieso met disc nemen. Ja het is €100 duurder, maar je bent niet beperkt tot 1 plek om je games te kopen. Daarmee ga je het zo terug verdienen! 🙂

 4.   
  mmx's avatar

  @fantasyfreak: daar koop ik de ps5 met disc voor als je een game koop wil ik iets tastbaars met een mooi doosje en geen digitaal eigendom, maar ja ieder moet het zelf maar weten TOCH?

 5.   
  fantasyfreak's avatar

  @mmx:

  Uiteraard mag ieder het zelf weten. Alleen geef ik als tip van spaar gewoon door. In de PS Store kosten games nu vaak €69,99. Straks €79,99 waarschijnlijk. Dat is met de alleen digitale PS5 verplicht om te betalen tenzij je langer wilt wachten, maar dan ook veel langer want ze prijzen niet snel iets af online. Versie met disc kun je tenminste ook nog bij winkels kijken, een aanbieding of inruilactie pakken, je game weer verkopen en altijd nog als optie nemen om het toch uit de store te halen. 🙂

  En je kunt games ook cadeau krijgen. Zoals Peter die GoT kreeg van Salim. Digitaal gaat dat lastig tenzij je Ps-tegoed koopt (bij kaartdirect.nl…kaartdirect.nl? Ja kaartdirect.nl!), maar dat is toch minder leuk zo 🙂