Cyberpunk 2077 toont gigantische Night City met trailer

Tijdens alweer de derde aflevering van Night City Wire, de digitale livestream waarbij de Poolse ontwikkelaar CD Projekt RED, bekend van onder meer The Witcher, nieuwtjes en trailers uit de doeken doen voor hun nieuwste AAA-game Cyberpunk 2077.

Om te beginnen met Night City, de stad waarin Cyberpunk 2077 zich plaatsvindt. Hoewel het speelveld misschien niet groter dan The Witcher 3: Wild Hunt, is het verticale speelveld wel behoorlijk in grootte toegenomen. Daarbij komt ook nog eens kijken dat er weinig open stukken zijn te vinden in de stad, terwijl The Witcher 3 natuurlijk behoorlijk veel bossen kent.

Het kan dan ook in eerste opzicht zeer onoverzichtelijk zijn, toch heeft CD Projekt Red er alles aan gedaan om de betonnen jungle duidelijk voor je te maken. Zo is de stad opgedeeld in verschillende districten die allemaal een kenmerkende uitstraling kent. Alle straten in de stad hebben zelfs een naam gekregen en NPC’s refereren er in de game zelfs naar.

Cyberpunk 2077 komt, na een aantal keer te zijn uitgesteld, nu dan toch eindelijk uit op 19 november voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series S / X.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren