Portugese retailer plaatst Mass Effect Trilogy Remastered online

Het is al eventjes stil rond de Mass Effect-franchise nadat BioWare in 2017 op het giecheltje ging met het laatste deel. Recentelijk was er in de wandelgangen al wel een zacht gefluister over de komst van een trilogie. Vandaag heeft een Portugese retailer verklapt dat hier zeker een kern van waarheid in kan zitten.

Op de pagina werd er gesproken over een Mass Effect Trilogie voor de current-gen consoles. De release zou rond oktober dit jaar zijn. Inmiddels is deze pagina offline, maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

Belangrijk om te melden is dat het hier gaat om een gerucht en dat alles met een korreltje zout moet worden genomen. Op de box art is ook een oud logo te zien waarmee zeker is dat deze box art niet het eindproduct is. Voeg daarbij het feit dat de Nintendo Switch-versie volgens dit screenshot goedkoper zou zijn dan de rest – Normaliter is de Switch versie van een game juist een tikkeltje duurder.

EA heeft nog niks van zich laten horen. Wanneer zij het nieuws bevestigen of juist ontkrachten lees je het natuurlijk als eerste bij GN.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven, gebruik hiervoor de links bovenaan de pagina