Phil Spencer toonde Xbox Series S al in juli

Onlangs werd na een hele reeks lekken over Project Lockhart eindelijk officieel bekendgemaakt dat de Xbox Series S naast de Series X zal bestaan. Maar we hadden al veel eerder kunnen zien dat dit apparaat bestond: tijdens het Spaanse Gamelab Live 2020-evenement op 1 juli was er al een verwerkt in de achtergrond van Phil Spencer.

Dit maakt Microsoft bekend via Twitter en andere sociale kanalen. Een Spaans evenement staat natuurlijk minder in de spotlights staat dan bijvoorbeeld de Xbox Games Showcase, dus er zullen veel minder oogballen zijn geweest die het hadden kúnnen zien. Ook de compressie die over de videostream draagt natuurlijk niet bij aan de zichtbaarheid. Toch moet je toegeven dat de Xbox Series S écht niet opvalt op een boekenplank, totdat je erop wordt gewezen.

Overigens zegt Phil Spencer zelf dat dit niet de enige keer is dat de Xbox Series S in beeld was tijdens live evenements. Zo was er volgens hem ook een zichtbaar tijdens een gesprek met de YouTubers iJustine en Jenna Ezarik, wat toch behoorlijk internationaal bekende namen zijn. Ook tijdens deze stream werd de meest compacte Xbox ooit niet opgemerkt, hoewel sommige mensen zeggen van wel. Check hieronder een screenshot van de livestream op 1 juli.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven, gebruik hiervoor de links bovenaan de pagina