Ubisoft kondigt Riders Republic aan

Gisteren heeft Ubisoft voor het eerst Riders Republic uit de doeken gedaan. De game laat je bijzonder veel extreme sporten beleven, zoals motorcross, skiën, fietsen, het gebruik van wingsuits en nog veel meer. De game doet daarbij denken aan Steep, maar dan ook met sporten buiten de sneeuw. Het is dan ook niet gek dat dezelfde ontwikkelaar, Ubisoft Annecy, verantwoordelijk is voor het project.

De game is met meer dan 50 mensen tegelijk te spelen op de aankomende generatie consoles en met 20 man op de huidige (spel)computers. Er zijn zeven Amerikaanse nationale parken waar je kunt strijden tegen je vrienden, waaronder Mammoth Mountain, Yosemite en Sequoia Park. De game kent ook officiële merken als X Games en Red Bull.

Riders Republic verschijnt op 25 februari 2021 voor de PlayStation 5, Xbox Series S / X, Xbox One, PlayStation 4 en de pc.

  1.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Weer dat typische “how do you do, fellow kids” Ubisoft sfeertje. Maar goed, dat had Steep ook en daar heb ik uiteindelijk toch wel aardig wat plezier aan gehad.

  2.   
    JohnnieBoy's avatar

    Zag er er wel heel mooi en ook heel goed uit. Zo zonde dat het alleen een multiplayer betreft.