Rainbow Six Siege viert livegang nieuwste seizoen met geanimeerde trailer

Operation Shadow Legacy, het nieuwste seizoen in Rainbow Six Siege is vandaag live gegaan! Zoals in de preview voor dit seizoen al te lezen was, is Sam (Zero) Fisher de nieuwste aanwinst voor Team Rainbow. Reden genoeg voor Ubisoft om dit te vieren met een spiksplinternieuwe geanimeerde trailer.

In de trailer wordt even stilgestaan bij de nieuwe gadget die Zero meebrengt in het strijdveld en kunnen we zien dat hij – vanzelfsprekend – zijn tegenstanders finaal afmaakt, om vervolgens weer te vertrekken uit het stadion die in het bezit is van Team Rainbow.

Zoals eerder gezegd is Operation Shadow Legacy vanaf vandaag te spelen in Rainbow Six Siege op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In de eerste week is Sam Fisher echter alleen speelbaar voor de mensen die beschikken over een season pass en zal na deze periode ‘Zero’ beschikbaar worden voor een ieder die genoeg digitale punten heeft verzameld.

Naast een nieuwe operator is nu ook de vernieuwde Chalet-map speelbaar. Wil je weten wat er nog meer op je te wachten staat de eerstvolgende keer dat je Rainbow Six Siege aanslingert? Lees dan vooral even de preview waarin tot in de kleinste detail wordt uitgelegd wat er allemaal nieuw is in Operation Shadow Legacy.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven, gebruik hiervoor de links bovenaan de pagina