Releasedatum PlayStation 5 mogelijk gelekt

Nadat eerder de Xbox Series S en diens prijs al waren uitgelekt, om vervolgens officieel te worden aangekondigd door Microsoft, lijkt ook nu de releasedatum te zijn gelekt van de PlayStation 5.

Op de Engelse site van Amazon is onlangs een muurbevestiging voor de PlayStation 5 van het merk Floating Grip verschenen. Hoewel dit misschien op zichzelf niet bepaald denderend nieuws is, gaat het niet om het product zelf maar om diens releasedatum.

Volgens de pagina verschijnt de muurbevestiging namelijk op 19 november, waarmee aannemelijk is dat de PlayStation 5 ook rond die tijd moet verschijnen. Dit valt tevens in lijn met eerdere geruchten waarmee ook al werd gesuggereerd dat de PlayStation in week 47 komt te verschijnen.

Mochten alle geruchten inderdaad de waarheid vertellen, dan verschijnt de PlayStation 5 een week later dan de Xbox Series S/X, welke volgens insiders vanaf 10 november in de schappen komt te liggen.

 1.   
  mmx's avatar

  Laat maar komen die PS5 eerlijk gezegd vind ik nog steeds het model niet mooi maar ik zet hem toch in de kast en ja ik ga er zeker voor.

 2.   
  JohnnieBoy's avatar

  @mmx: ik wacht totdat GTA 6 uitkomt, een nieuwe Uncharted, of misschien een complete extra map+missies van GTA 5. Tot die tijd zie ik het nut er nog niet van in.

  Bovendien heb ik (na 17 jaar geen pc games te hebben gespeeld) sinds juni een heuse “game pc.” Deze brengt mij veel vreugde in deze ‘cojona-tijd’ en dan vooral de strategie-games en city-builders (Desperados III, Tropico, Civ 6, Parkitect, Railway Empire, Banished en nog zat waar ik geen tijd voor heb). En nog 3 games op de plank voor de PS4.

  Geef me 1 goede reden om dat ding te kopen op release en ik doe het.

 3.   
  Djobba010's avatar

  @JohnnieBoy: Als je een dan toch een dikke nieuwe game PC hebt, en van RTS/builders houdt, probeer alsjeblieft Anno 1800. Super dikke game waar je honderden uren zoet mee bent!

 4.   
  JohnnieBoy's avatar

  @Djobba010: Ja dat probeerde ik ook al. Maar Steam laad hem niet. Geen idee hoe het kan. Weet jij het?

 5.   
  mmx's avatar

  Bij Amazon hebben ze de release datum gelekt hij komt op 19 november zeggen ze daar.

 6.   
  Papachico's avatar

  @JohnnieBoy:

  Geef me 1 goede reden om dat ding te kopen op release en ik doe het.

  SSD zorgt voor amper tot geen laadtijden.

 7.   
  mmx's avatar

  @JohnnieBoy: de snelle laadtijden. Wat RTS betreft vind ik de game pc echt het platform ervoor op de consoles vind ik rts nix,sorry.