Binnenkort eerste informatie nieuwe Battlefield?

Jackfrags is een behoorlijk grote Youtuber, zeker als het gaat om zijn video’s over Battlefield. Gisteren heeft hij een nieuw filmpje geplaatst en op het einde daarvan is iets geks te zien. Een klokje dat tikt.

Wat we aan het einde van de aftelling kunnen verwachten is niet bekend, maar het lijkt erop dat er iets te gebeuren staat in de wereld van Battlefield. We worden gesterkt in deze mening omdat Niklas Åstrand, Senior Designer bij ontwikkelaar DICE, de volgende tweet heeft geplaatst als reactie:

Neem alles vooral met een korrel zout, maar met de komst van de nieuwe generatie consoles zal DICE absoluut niet stilzitten en snel iets willen tonen van hun nieuwe game.

 1.   
  Rolf Maas's avatar

  Lekker hoor.. wel toe aan een nieuwe Battlefield! 🙂

 2.   
  mmx's avatar

  Een nieuwe Battlefield dat zou top zijn.

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik weet nog goed dat ik Battlefield 4 als launch game had gekocht voor de Playstation 4, in mijn ogen nog een van de beste BF voor de console op dit moment.

  Ben erg benieuwd, stiekem hoop ik dat er een nieuwe entree komt in Battlefield 2142.

 4.   
  mmx's avatar

  @DutchGamer-W-: dat vind ik een top idee de toekomst in helemaal goed.BF4 heb ik ook nog liggen was tof.

 5.   
  Djobba010's avatar

  Battlefield One en Battlefield 5 waren echt compleet ruk. Battlefield 4 is m’n favoriete BF, dus ik hoop dat ze dat weer kunnen neerzetten. Gewoon modern combat, geen oude oorlogen. Moderne wapens, moderne tanks, heli’s en vliegtuigen. Alsjeblieft geen futuristische setting..