Gamersnet zoekt enthousiaste redactieleden

Gamersnet.nl is in 1999 opgericht en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste gaming-websites van de Benelux. Dit alles hebben wij te danken aan een geweldige community en een sterke groep vol redactieleden. Gelukkig zijn wij vaak op zoek naar vers bloed! Wil jij werken in een gezellig team en de game-industrie meemaken vanuit ons perspectief, lees dan vooral verder!

🔷 Waar is Gamersnet naar op zoek?

We zoeken vooral gamers met een voorliefde voor schrijven, dan wel schrijvers met een voorliefde voor games. Voornamelijk op het gebied van nieuws, maar ook voor het schrijven van (p)reviews en columns. Ook het bijhouden van de game database behoort tot de taken.

Als jij denkt het game-nieuws te kunnen brengen wat wij missen, de verhalen te vertellen die ons interesseren of jezelf kritisch genoeg op te kunnen stellen om games van een eerlijk oordeel te voorzien, dan willen wij jou als onze nieuwe redacteur!

Oh, en een leeftijd van minimaal 16 jaar of ouder, als het even kan.

🔷 Wat biedt Gamersnet daartegenover?

Gamersnet levert jou een platform om je schrijf- of vertelkunsten over games op los te laten. Niet alleen zijn we al jarenlang een hoeksteen van de Nederlandse gamemedia, we hebben ook nog eens een ontzettend leuke en dankbare gemeenschap van lezers en kijkers, die ongetwijfeld van je inzet zal genieten. Het werk voor Gamersnet geschiedt op vrijwillige basis, wat betekent dat je er geen financiële vergoeding voor krijgt. Uiteraard mag je de games die je ter review krijgt houden. Daarnaast staat een functie als deze mooi op je CV!

🔷 Hoe meld ik me aan?

Denk jij te voldoen aan de eisen en je thuis te voelen tussen een groep gezellige gamers? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en vermeld daarin onderstaande informatie:

 • Je naam, leeftijd en woonplaats
 • Jouw motivatie om bij Gamersnet te komen schrijven, waarom denk jij de nieuwe aanwinst voor onze redactie te zijn?
 • De platformen waarover je beschikt
 • De tijd die je per week aan Gamersnet kan besteden
 • Je eventuele ervaring met schrijven
 • Een proef(p)review of proefnieuwsbericht van een game naar keuze

🔷 Hoe lang heb ik de tijd?

De sollicitatieronde is geopend voor de aankomende weken. Wij hopen een aantal serieuze, maar vooral ambitieuze sollicitaties in onze mailbox te zien verschijnen. Ook al zoeken we nu actief naar vers bloed, een open sollicitatie verwelkomen we ook nog altijd. Als jij denkt van het juiste hout gesneden te zijn, ben je te allen tijde welkom een kans te wagen bij Gamersnet.

Ben je (of ken je) dus iemand die graag méér met zijn/haar liefde voor games wil, dan horen we het graag en zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

 1.   
  bambam1979's avatar

  Hmmm… verleidelijk

  Denk er nog even over na

 2.   
  Rolf Maas's avatar

  @bambam1979: We zijn benieuwd…! 🙂

 3.   
  Sschad0w's avatar

  Hmmm…
  Denk er nog even over na

 4.   
  SoSven's avatar

  Tja, dat klinkt goed. Wie weet…

 5.   
  CHILLOZZ's avatar

  hoe zit het met de keuze erin??

  Kan me inzien dat als je bijv. een game moet revieuwen die je op voorhand al niet ligt.. Dan kun je nog zo professioneel zijn maar dat zal je altijd terug lezen in heel het artikel.

  Gezien het toch op vrijwillige basis is zou ik zeggen laat gaan laat gaan die hap.

  Ik heb opzich tijd genoeg. Ben best bereid hiervoor in GN te investeren [tijd te besteden]
  Maar ik twijfel dan zelf over mijn verwoord kunsten.

  Maar wellicht dat een optie ala forum gehalte wel wat ?? Dat dat boven in de tab extra toegevoegd kan worden. Dat dan in die tab gewoon de GN bezoekers dingen kunnen verwoorden middel re/previeuws
  Dan houd je het front van de site netjes en zeker professioneel, En is er buiten dat meer range in content, Wat wellicht ook resulteert in mensen die goed actief raken en die je daardoor wellicht kunt selecteren voor het vaste team.

  soort gn forum gedeelte zou daar denk ik best wel een meerwaarde in kunnen hebben. [maar nogmaals dat zou ik dan los van de main site houden maar wellicht bij de tabs boven in beeld erbij zetten]

 6.   
  Rolf Maas's avatar

  @CHILLOZZ: Joe! Je hebt altijd de keuze om de game te weigeren. In dat geval zal een andere redacteur de game oppakken. Alleen is het ook weer niet de bedoeling dat je alleen games gaat reviewen die je aanstaan. Anders lees je alleen maar positieve reviews van één en dezelfde redacteur. De kunst is om zo objectief mogelijk je oordeel over een game te geven. Helaas zit er soms ook bagger tussen… 🙂

  De optie die je aandraagt zal er niet snel komen. We krijgen review copy’s van uitgevers/ontwikkelaars die professioneel beoordeeld moeten worden. Die games zullen dus altijd door eigen redacteuren worden opgepakt. Maar hey, je bent altijd vrij om het forum nieuw leven in te blazen en naar eigen inzicht games te reviewen! 🙂

 7.   
  Felis_Rufus's avatar

  @Rolf Maas: De bagger is juist leuk om te doen.

 8.   
  fantasyfreak's avatar

  Klinkt tof, maar ben bang dat ik naast tijd ook de financiën niet heb om heel snel next gen te gaan :’) Dus dan heb je al snel niks meer aan mij haha.

 9.   
  Noice!'s avatar

  @TomKauwenberg Is dit niks voor jou?