Race door je eigen woonkamer met Mario Kart Live: Home Circuit

Een bijzondere aankondiging werd gedaan tijdens de Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct van vandaag. Een innovatieve, nieuwe manier van het spelen van Mario Kart zal volgende maand in de winkelschappen liggen. Het is namelijk mogelijk om door je eigen woonkamer te scheuren via de Nintendo Switch.

De fysieke wagentjes rijden rond in je woonkamer (of kamer naar keuze, natuurlijk) en beschikken over een camera die de omgeving in kaart brengt. Op het scherm van je Switch wordt je ervaring ondergedompeld in het welbekende Mario Kart-sausje. Het is wat lastig uit te leggen, maar we verwijzen je graag door naar Nintendo’s trailer voor wat visuele ondersteuning.

Er hoeft niet lang gewacht te worden op deze nieuwe Mario Kart-ervaring. Vanaf 16 oktober kun je je eigen huis ombouwen tot een epische race track.

 1.   
  mmx's avatar

  Dat is grappig echt een hebbeding

 2.   
  BozeBever's avatar

  Dit is gewoon erg leuk! Zal wel een dure hobby zijn met kinderen (fysieke dingetjes gaan nu eenmaal snel kapot), maar dit laat wel weer zien dat Nintendo innovatief is. Net zoals Labo dat was.

 3.   
  fantasyfreak's avatar

  Maar alleen tegen de AI of als je met meerdere spelers wilt kun je €100 p.p. gaan dokken. Ik sla even over