Drie Mario games in één met Super Mario 3D All Stars

Ieders favoriete Italiaan is inmiddels alweer 35 jaar bezig met prinses te Peach redden en dat moet gevierd worden, vindt Nintendo. Tijdens de speciale Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct werden er meerdere aankondigingen gedaan, waaronder een aankondiging waardoor veel fans heel gelukkig gaan worden.

Eén van de grote klappers van de presentatie was toch wel de aankondiging van Super Mario 3D All Stars. Deze titel bevat Super Mario 64 (Nintendo 64), Super Mario Sunshine (GameCube) en Super Mario Galaxy (Wii). Benieuwd hoe dit eruit ziet? Check hieronder de aankondiging van Nintendo!

De games hebben een hogere resolutie dan de originele versies en zijn geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch. Ook krijg je de muziek van alle drie de titels er gratis bij als een extraatje.

Lang hoef je niet te wachten op de release. Het vernieuwde trio ligt al vanaf 18 september in de winkel. Ook is de game digitaal beschikbaar. Let wel op: Nintendo geeft aan dat zowel de digitale als fysieke exemplaren slechts voor een gelimiteerde tijd beschikbaar zijn. Digitaal stopt de verkoop eind maart volgend jaar.

 1.   
  someone else's avatar

  Joe mij zie je vanaf 18 sept niet meer buiten. De nostalgie, de muziek… bizar veel zin in

 2.   
  mmx's avatar

  @someone else: groot gelijk Mario games blijven leuk

 3.   
  Sschad0w's avatar

  Ben ban dat je mij naar 18 sept niet meer (zo vaak) buiten ziet. Dit is nostalgie.
  Kan niet wachten om dit weer te kunnen spellen 🙂

 4.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Mij ga je vanaf 18 sept niet meer zo vaak buiten zien. Ik kan niet wachten om eindelijk bij te slapen na een zware werkweek. Mario is ook wel grappig, als je daar van houdt. Zelf nooit echt Nintendo fan geweest

 5.   
  tijn80's avatar

  Prijs wordt $60, wat waarschijnlijk overeen gaat komen met €60. Nog in geen 60 jaar leg ik zoveel geld neer voor “remasters”

 6.   
  JoppeHi's avatar

  @tijn80: 60/3 = 20€ dat is best goedkoop voor een nintendo remaster (of Port eigenlijk) ze gaan vaker gewoon full price

 7.   
  Samallo7's avatar

  Super nice! Kan niet wachten om Super Mario Sunshine voor het eerst te spelen 🙂

 8.   
  Michael64's avatar

  @Sschad0w: Is niet heel lastig hoor: M-a-r-i-o

 9.   
  fantasyfreak's avatar

  Nostalgie factor is groot, maar ik sla het toch even over.

  Mario64 al vaak genoeg gespeeld.
  Sunshine is dan wel 1 die ik weer eens op wil pakken. Vond die game wel leuk toendertjid.
  Galaxy was leuk, maar heb ik niet echt het gevoel bij dat ik het nog een keer moet spelen.

  Uiteindelijk zou ik het dan voor 1 game kopen. Dan ben ik bang dat de besturing nog tegen gaat vallen omdat het zo oud is. En Sunshine moet je eigenlijk met de gamecube controller spelen aangezien het toen wel uitmaakte hoe ver je de schouderknoppen indrukte. Nu zegt de 1 dat deze wel ondersteund wordt en de ander weer niet.