Verbluffende RTX trailer Black Ops Cold War getoond

Gisteren was de NVIDIA GeForce RTX 30 series aankondiging en tijdens dit evenement zijn er een aantal mooie trailers getoond. Zo is er een trailer met nieuwe gameplaybeelden van Call of Duty: Black Ops Cold War verschenen.

In onderstaande beelden zien we meer van Black Ops Cold War waarbij ray tracing en 60 fps voor adembenemende beelden zorgen. De kracht van deze kaarten laat nog maar eens zien wat we dit jaar kunnen verwachten.

 1.   
  BozeBever's avatar

  En toch weet ik het zo niet met Ray-Tracing. Ja, het is mooi… maar het doet mij een beetje denken aan die trend van een paar jaar terug toen alles maar destructable moest zijn, om uiteindelijk in een handjevol games daadwerkelijk goed te worden toegepast.

  Tech demo’s waren geweldig… maar voor wij zover waren dat het goed draaibaar was op een betaalbare PC waren wij jaren verder.

  Ik geef het twee jaar als gimmick, daarna weet je niets beters meer of is het gedowngrade tot je het gevoelsmatig niet meer merkt. Voor nu is het lekker voor de marketing-afdeling.

 2.   
  Djobba010's avatar

  @BozeBever: @BozeBever: Jup het ziet er zeker mooi uit. Maar omdat de nadruk er zo op ligt ga je er ook zo naar kijken. Gezien de effort en aandacht die ernaar uitgaat, vind ik het allemaal wel een beetje tegenvallen. Ik weet nog de gigantische aandacht voor RTX toen de 20 series uitkwamen. Allemaal mooie filmpjes van Battlefield 5 met Ray Tracing aan en uit. Uiteindelijk loont het totaal niet om die game met RTX aan te spelen en eerlijk gezegd vind ik het verschil totaal niet boeiend. Sowieso in competitieve games vind ik het niet boeiend. Misschien in games als Cyberpunk?