Xbox Series S duikt wederom op

De nieuwe Xbox Series X console van Microsoft ligt nog steeds op schema om in november te verschijnen. Ondanks het nog onduidelijke uitstel van Halo Infinite. Men heeft er echter nooit een geheim van gemaakt dat de nieuwe generatie niet uit één type console zal bestaan, vandaar de naam “Xbox Series”. Vorige maand ontdekten we al een vermelding van een nog niet onthulde versie Xbox Series S. Inmiddels duikt de Xbox Series S weer op…

Microsoft moet de Xbox Series S nog formeel onthullen, maar blijkbaar heeft men er geen probleem mee om de naam al vaker te laten vallen in officiële documenten. In de eerdere ontdekking was het een handleiding van een controller. Deze keer is de naam Xbox Series S gespot op een Game Pass Ultimate trial card. Op Twitter toonde gebruiker BraviaryBrendan bewijs.

De Xbox Series S is naar verwachting een minder krachtige variant van de Xbox Series X. Het ontwikkeltraject rondom deze versie van de console zou door het leven gaan als “Lockhart“. De mindere specificaties zouden uiteraard ook een lager prijskaartje betekenen.

Xbox-baas Phil Spencer had al eens laten weten in augustus met meer nieuws te komen, maar het is inmiddels september en Microsoft heeft nog geen aankondiging naar buiten gebracht. Met alle vermeldingen van de Xbox Series S tot dusver zal men toch spoedig met officiële details moeten komen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren