Gamersnet Podcast #119 | Cold Suicide War Knights met Dumpert

Het is tijd voor een bomvolle aflevering van de Gamersnet Podcast. Salim bespreekt met Peter de vele doodwensen die op Dumpert voorbij kwamen, maar natuurlijk zijn er ook heel veel aankondigingen geweest tijdens Gamescom! Het hoogtepunt is misschien wel de aankondiging van Call of Duty: Black Ops Cold War, maar ook zijn de heren te spreken over Batman Gotham Knights en Suicide Squad: Kill the Justice League!

Gelukkig hebben we ook weer wat leuke reacties vanuit de community!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 40 minuten lang), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren