PC-versie Observer krijgt ook een ‘definitive edition’ genaamd Observer: System Redux

Fans van Cyberpunk-achtige games en ontwikkelaar Bloober Team – ook wel bekend van de Layers of Fear-games en het aanstaande The Medium – kunnen dit jaar nog aan de slag met een verbeterde pc-versie van het in 2017 verschenen Observer. Observer: System Redux is een visueel verbeterde versie van het origineel, waarbij Bloober ook wat extra content in de mix gooit. Een demo is inmiddels beschikbaar, maar we hebben ook ietwat ‘slecht’ nieuws.

Laten we de pleister maar snel van de wond af halen: bezitters van het origineel krijgen deze upgrade niet kosteloos aangeboden, maar wel met een vette korting van 80%. Voor een schamele €5 kun je dus je originele versie van Observer upgraden, dus dat valt nog mee. Mocht je Observer nog helemaal niet hebben gespeeld, dan kun je momenteel Observer: System Redux pre-orderen met 20% korting, waardoor je geen €24,99 betaalt, maar €22,49. Mocht je twijfelen of het wat voor je is, dan kun je ook altijd eventjes de demo downloaden, welke per heden beschikbaar is.

Wie nog niet bekend is met deze titel, Observer is een futuristische detective game waarin je op zoek gaat naar een seriemoordenaar die je telkens een stap voor lijkt te zijn. Door mensen te ondervragen en je hacking skills erop los te laten, kom je steeds een stapje dichterbij de ontknoping, al brengt dit wel de nodige verontrustende taferelen met zich mee. Maar goed, wie een beetje met Bloober bekend is, kijkt hier niet vreemd van op.

De release van Observer: System Redux staat gepland voor eind 2020

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren