Rainbow Six: Siege tot 4 september gratis te spelen

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege gaat alweer een half decennium mee, maar Ubisoft is nog altijd niet klaar met de game. Onlangs werd Sam Fisher uit de Splinter Cell-serie toegevoegd als Operator, en dat is natuurlijk hét moment om de game weer eens gratis speelbaar te maken. Dat is dan ook weer het geval: tot en met 4 september kun je de game gratis spelen op pc (via Uplay), Xbox One en PlayStation 4.

Ubisoft houdt wel vaker van zulke evenementen, waarbij Rainbow Six: Siege gratis speelbaar én met korting verkrijgbaar is. Alle spelvoortgang die je tijdens de gratis periode boekt, blijft behouden als je de game inderdaad aanschaft. Dat is deze keer dan ook weer aan de orde. Momenteel is de base game voor een luttele 8 eurootjes op de kop te tikken via Uplay. De Deluxe Edition gaat voor 9,90 euro over de digitale toonbank en de Gold Edition voor 24,75 euro. De Ultimate Edition, tot slot, is te koop voor 38,25. Daarbij geldt dat hoe meer geld je uitgeeft, hoe meer Operators en Season Pass-toegang je krijgt.

Ook is het deze keer weer zo dat al je voortgang bewaard blijft als je een van de edities van Rainbow Six: Siege aanschaft tijdens de gratis periode. Deze loopt tot en met 4 september om 22.00 uur (Nederlandse tijd).

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren