Teamkill Media laat meer zien van horrorgame Quantum Error

Wilde je vroeger ook brandweerman worden? Nou, na het bekijken van de volgende Quantum Error teaser trailer vergaat die ambitie je wellicht. De reddingsmissie waar je in deze game heen wordt gestuurd kwalificeert zich gegarandeerd voor het kutste bluskarwei ooit.

Zoals te lezen valt op de website van Quantum Error stap je in de laarzen van Capt. Jacob Thomas, die samen met zijn collega’s richting de Monad Facility wordt gestuurd. Na wat curieuze activiteit staat het complex in de hens en jij mag laten zien hoe goed jij bent in het redden van de occupanten. Helaas zijn er meer inwonenden dan je verwacht en ze zijn lang niet allemaal blij met je komst, wat resulteert in Dead Space/DOOM-achtige taferelen.

Een releasedatum is overigens nog verre van bekend, gezien het team – welke vorig jaar Kings of Lorn: The Fall of Ebris uitbracht – nog volop aan het ontwikkelen is en zelfs nog aan het crownfunden is geslagen. Via GoFundMe zoekt het team nog zo’n $65.000 op te halen om een mocap-setup aan te schaffen en fatsoenlijke stemacteurs in te huren, maar als dat allemaal geregeld is, komt de game exclusief uit op de PlayStation 4 en 5.

  1.   
    mmx's avatar

    Ziet er best uit deze hou ik in de gaten.