Eerste beelden Black Ops: Cold War getoond in Warzone

Gisteravond was het zo ver, Activision zou, na wat hints te hebben getweet, eindelijk wat beelden van de nieuwe Call of Duty laten zien.

Hoe zo’n aankondiging in-game eruit zou zien was ons nog een raadsel, tot nu. Gisteravond om 19:30 kwam er een nieuwe playlist in de populaire battle-royale genaamd Know Your History, or be doomed to repeat it.

Als je deze playlist opstart, kom je op de normale variant van Verdansk, maar er start wel meteen een contract met 4 doelen: The 4 steps to freedom. Dit is een verwijzing naar de originele Black Ops waarin Russische gevangene Reznov deze 4 stappen gebruikt om samen met tientallen andere uit een Russisch werkkamp te ontsnappen.

De 4 stappen zijn als volgt:

1. Collect the Map Codes
2. Secure the key
3. Crack the map code
4. Wield the Weapon

De 4 stappen worden voltooid door verschillende koffers open te maken die verspreid over de map liggen. De laatste stap Wield the weapon is misschien nog wel de meest bijzondere. De een-na-laatste stap geeft je coordinaten, hier vind je vervolgens Woods, ook een bekende uit het eerste deel, hij geeft je een gemodificeerde versie van de SKS genaamd Bay of Pigs .

De 4 stappen eenmaal gedaan, komt er een timer in beeld, in de laatste 10 seconden horen we Captain Price nummers opnoemen.

Als de timer op 0 seconden staat, start de trailer die we enkele dagen geleden zagen, maar dit keer met een twist: de speler respawned op de map met 1 doel: ren naar het stadion. De ondertitel Get to safety wordt echter al vrij snel vervangen voor de tekst You Will Not Survive.

Al rennend naar het stadion horen we de KGB-overloper Yuri Bezmenov zijn onheilspellende waarschuwing nogmaals geven. Bepaalde sleutelwoorden uit zijn betoog komen in grote letters in beeld, terwijl een legio aan vliegtuigen de map bombarderen.

Uiteindelijk zien we Bezmenov weer in beeld terwijl hij de woorden The Danger is Real uitspreekt, hierna start de gloednieuwe trailer van Call of Duty Black Ops: Cold War.

Tot slot zien we in de trailer dat op 9 september aanstaande de multiplayer modus van de game getoond wordt. Hou Gamersnet dus goed in de gaten!

  1.   
    mmx's avatar

    Ik koop deze pas wanneer ik de ps5 kan pre orderen ik geef geen geld meer uit aan de ps4.