Nieuwe trailer: Word nu lid van Gamersnet via Patreon

Become a Patron!

Bij Gamersnet proberen we al een tijdje minder afhankelijk te worden van advertenties en één van die manieren is natuurlijk Patreon. Via ons Patreon-kanaal bieden we extra content als bijvoorbeeld wekelijks een extra lange Gamersnet Podcast (met een makkelijke RSS-feed), minivlogs, exclusieve prijsvragen, gratis toegang tot GN Podcast Live (post-corona) en Audio Commentaren van de films die we kijken voor het Gamersnet Filmhuis.

Het is altijd lastig om toffe extra’s te bedenken die niet ten koste gaan van de reguliere content op Gamersnet.nl. We hopen via deze weg leuke extra’s te bieden aan mensen die ons extra willen supporten. Daarvoor is onze dank natuurlijk enorm groot! En als je nog leuke ideeën hebt, laat ze vooral weten in de reacties!

Become a Patron!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  naar pay to win [in games natuurlijk] nu pay to play hahahaha 😉

  Ik snap het idee erachter wel, Maar vraag me anderzins wel af of je zo niet een sterfte creeert op GN site zelf. Of komen die beelden naar zoveel uur/dagen ook op GN te staan ?

 2.   
  LennartvA's avatar

  Ben nu den tijdje lid via Patreon en ik kan het iedereen van harte aanbevelen! Het is een mooie aanvulling op de content die GamersNET nu al heeft, met onder andere wat uitstapjes buiten de games. Je moet het niet zien als bestaande content die achter een paywall wordt gezet, maar een soort uitbreiding/verdieping op het huidige – gratis – aanbod. Aftershows van de podcast zijn hilarisch, fanzones een leuke verdieping op je favoriete game(series) en het Filmhuis een fijne afwisseling naast alle podcasts over games. De mannen doen het voortreffelijk, dus het het is zeker geen amateuristische prut waar je voor betaald!

 3.   
  Samallo7's avatar

  Ben sinds kort patron bij Gamersnet, de extra content is super leuk! Vooral de aftershows zijn hilarisch!

 4.   
  Petor's avatar

  @CHILLOZZ: Gamersnet zal altijd de plek blijven voor het laatste nieuws, reviews van games en drie podcasts in de week. Echter, sinds corona hebben we de beslissing gemaakt om voor Patreon extra dingen te doen en op die manier een betalende achterban te creëren. Uitgevers geven steeds minder geld uit aan gaming websites, bijna alles gaat naar influencers. En heel eerlijk, het is een verademing! We maken liever dit soort content voor een kleine groep die het echt wil zien, dan voor de massa kids op Youtube die bij alles vraagt om een giveaway. Misschien moet je het eens een kans geven. Zelfs al ben je geen podcast-fan, we maken nu ook minivlogs en je hebt al zoveel jaren gratis kunnen genieten van de content op GN. De tijden zijn veranderd, ik heb er twee banen naast en dankzij Patreon kunnen we ons wat vrijer bewegen. Lidmaatschappen van techgiganten zijn logisch, maar als wij als kleine ondernemers iets vragen is het vreemd. We hopen dat een beetje te doorbreken. 🙂

 5.   
  CHILLOZZ's avatar

  @Petor:
  hey die peet,

  Ik begrijp je/de keuze wel.
  echter door het betalende te maken ga je wel mensen die er niet de centen voor hebben buitensluiten.

  Nu zullen dat niet bepaald de grootste doelgroep zijn [Ik behoor er helaas wegens mijn rugproblematiek wel toe] En ik heb mn centen wat dat betrefd al zelf hard genoeg nodig dus betalende abbonomenten blijf ik het liefste zo veel mogelijk van af.

  En daar gaan ze helaas steeds meer naartoe. denk bijv. aan de muziek streaming diensten de film diensten online diensten [ps+ bijv] en dan nu ook steeds meer game streaming diensten. Kortom als je dat allemaal wilt ben je best wel wat kwijt 😉 Goh waarom zou ik toch geen ps+ meer hebben 😉

  Nogmaals ervan uitgaande dat een gezonde kerel/vrouw met een normale tot goede baan hebt. Dan stellen al die kosten natuurlijk niets voor. Dan is de keuze om eens een keer wat te proberen ook makkelijker.

  mensen die in soortgelijke situatie als mij zitten zullen dit wel laten, Want geloof mij maar je moet al alle touwtjes bij een knopen. [toch wel raar dat Nederlands volk wat wel al jaren gewerkt heeft en netjes overal voor betaald hebben het minder hebben dan kuch kuch gelukszoekers. Die krijgen namelijk alles, Maar dat is weer een ander puntje waar ook veel mensen anders over denken]

  En p.s. Dat is niet om zielig te zijn/willen zijn.
  Ik snap de keuze, Ik snap ook dat het vervelend/iritand is dat kiddo’s bij elke vid. vragen om giveaways.
  En de keuze naar dus betalende service snap ik ook [heel goed]
  (Wellicht dat je dan ook mijn keuze snapt waarom ik dit soort kosten dus juist niet maak 😉 )

  Buiten al dit om, Even goede vrienden natuurlijk <3 Geen haat maar feedback. Maar ik denk dat je mij daar verder wel goed in kent 😉

 6.   
  Derocker1000's avatar

  Ik ben al een tijdje Patreon member of zoals Peter en Salim het zouden zeggen PETERON en ik heb er nog geen momenten spijt van. Je krijgt super veel leuke en hilarische content ervoor terug. Want je merkt aan alles tot GN dit met al hun liefde en tijd maakt.

  De Aftershows: zijn geniaal en je hebt veel interactie met Peter en Salim, het is elke keer weer tranen van het lachen. Ze behandelen ook elke week de Patreon vragen en reacties.

  Audiocommentaren: een leuk extra voor tijdens een avondje film. Het lijdt je niet af tijdens het film kijken, maar je hebt wel het gevoel tot je samen met Peter en Michiel naar de film aan het kijken bent.

  Minivlogs: zijn zoals de oude vertrouwende GN vlogs! Een blik achter de podcasts en de website van GN.
  Hoe vet is dat!

  Kom gezellig bij ons Patreon groepje want wij ontvangen je met open armen, je zal er geen spijt van krijgen. En ik wil ook gewoon de Podracecast terug dat is al reden genoeg om te joinen!

  GN=Love, GN=Life, GN=Lief! <3

 7.   
  Petor's avatar

  @CHILLOZZ: Weet je, ik begrijp iedereen zijn keuze en ik snap als geen ander hoe het is om krap te zitten. Alleen het verwachtingspatroon van: alles moet gratis zijn van kleine websites, terwijl je makkelijk betaalt voor Netflix, Disney, Spotify etc, dat snap ik niet zo goed. Doe wat je moet doen, maar als kleine ondernemer moeten wij 100x meer ons best doen dan al die giganten. Dat is waar ik een beetje klaar mee ben.

 8.   
  Roniewo's avatar

  Gamersnet is al heul lang mijn game-nieuws website. Nu door podcasting erbij is het alleen maar sterker geworden. Je kunt bijv. de playmobil van je kinderen sorteren en ondertussen de humor, de diepgang, ja het evangelie der gaming tot je nemen. Of je trekt een fles ‘goed jaar’ open en luistert naar de Kennis, visie en achtergronden van verschillende genres films in het o zo illustere filmhuis van Peter en Michiel.
  Als laatste de Fanzone: Als een college door, als het ware, Maarten van Rossem Himself gegeven over de geschiedenis Van de leukste of belangrijkste game franchises. Ik neem A2 racer Fanzone even als voorbeeld. Of Amador die mij bijna laat sterven van frustratie om Dark Souls te spelen.
  Ik als Patreon member nummer 5 ofzo…kan je het aanraden. Goed werk mag beloond worden en via dit membership krijg ik er ook voldoende voor terug. Inmiddels bakken met content en prima om doorheen te scrollen
  Salim, Peter, Michiel, Patrick, Amador en vriend van de show Jonas;)…ga zo door.
  Groet,
  WonderWouzer

 9.   
  Rolf Maas's avatar

  @Roniewo: Shit, je vind de A2 Racer podcast geweldig, maar vergeet mij te noemen. Boehoehhh..! :’( Geschiedenislesjes zijn leuk.. Tomb Raider ook al beluisterd? 😀

 10.   
  CHILLOZZ's avatar

  @Petor:

  terwijl je makkelijk betaalt voor Netflix, Disney, Spotify etc, dat snap ik niet zo goed

  Dat dus niet.. Dat zei ik dus net al 😉
  Er komen veels te veel van allemaal dat soort abbonomenten. Leuk als je een goed inkomen hebt. Maar al bij al ben je onderhand een fortuin kwijt als je van al die services gebruik wilt maken.

  Ik zat voorheen altijd op een andere game site. Totdat die er ineens spontaan kapte [bleek achteraf een hoop gezeik achter de schermen te zijn] Sindsdien ben ik volger van GN en das nu toch al een hele tijd.

  Maar als ik dan dus dit lees dan krijg ik t gevoel alsof de site aan het doodbloeden is…
  Wat zeer jammer is, Het was altijd super leuk en super gezellig vooral in de ”oude” formatie.
  En ook met de streams erbij,

  Ik snap [en zie middels social media] dat jij het super druk hebt. mede door je ander werk en het zingen natuurlijk.
  Maar wellicht dat er meer mogelijk is onder de echte vaste bezoekers.. Denk hieraan dat wellicht bezoekers wel voor GN uit willen komen door op een bijv. vaste dag/tijd te streamen. [gratis] Hoeft niets te kosten en zorgt voor meer content. Ik zou zeggen win win.

  Je merkt wel dat ik probeer mee te denken. Mijn intensies zijn zeer zeker niet verkeerd of negatief bedoeld.

  en ik blijf ook liever bij GN dan dat ik naar andere sites moet gaan zoeken. Maar betaalde content dat gaat het hem voor mij niet worden. Ben blij als ik onder aan de streep alles netjes kan betalen. dus dat soort diensten die laat je dan wel.

  maar ieder zo zijn ding. Hoop wel dat GN daar niet te zeer in gaat doorslaan en dat de visie alleen maar naar een patreon gaat. Maar dat zal de tijd wel leren 😉

 11.   
  fantasyfreak's avatar

  @CHILLOZZ:

  Ik snap je situatie, want ik als zzp’er kon het ook niet betalen en heb het vandaag de dag nog altijd lastig. Echter, het is €5 per maand dus in mijn situatie eet ik gewoon een keer wat goedkoper en/of zoek de aanbiedingen. Beetje raar om te zeggen, maar de AH heeft veel 1+1 gratis deze week. Met 2 pakken schnitzels bespaar ik weer €3 en 2 zakjes wokgroenten bijna €2 en dat is dan meteen al €5 in een week wat al bijna een maand GN Patreon is 🙂 Of dan maar een avondje brood ipv een heel gerecht.

  Ligt er uiteraard net aan of je budget ook dat wel toelaat of dat je altijd moet leven van de aanbiedingen, maar het is even een voorbeeld.

  Daarnaast moet je er ook rekening mee houden dat je niet achter gesteld wordt als je het niet hebt hoor. Het zijn extra’s. Het is gelukkig niet zoals een Gamekings (of andere sites in het buitenland) waar je moet betalen om bijv. reviews te kunnen zien.

  Maar je moet het er net voor over hebben ook. Ook al heb ik het zwaar, 1 van de redenen dat ik lid ben en probeer te blijven is omdat het geweldige content is waar je echt mee kunt lachen. Het laat mij altijd even alle (geld)zorgen vergeten en misschien klinkt het zielig, maar vooral de podcasts van GN zijn voor mij echt het hoogtepunt van iedere week waar ik altijd naar uit kijk.

 12.   
  Roniewo's avatar

  @Rolf Maas: Sorry man!!! Het nadeel van mensen bedanken is iemand dan vergeten! Rolf…ook zeker jij, Bedankt, en we zullen het nooit, nooit, NOOIT, vergeten