PC-versie Call of Duty Black Ops: Cold War alleen verkrijgbaar via Battle.net

Steam-gebruikers die een aversie hebben voor elke ander client dan het hunne, zullen ook dit jaar verstoken blijven van een nieuwe Call of Duty. De aanstaande telg in de CoD-franchise – Call of Duty Black Ops: Cold War – zal op de pc namelijk exclusief te verkrijgen zijn via Blizzards eigen client genaamd Battle.net. Deze info is inmiddels door uitgever Activision Blizzard verspreid aan diverse individuen.

De website Charlie Intel – welke zich toespitst op de Call of Duty franchise – heeft een email weten te bemachtigen waarin de exclusiviteit wordt bevestigd. Naast de “Battle.net only” deal valt er meer info uit de mededeling te halen, zoals de ontwikkelaar van de pc-versie, welke Beenox blijkt te zijn. Dit is overigens geen enorme verrassing, gezien Beenox ook aan Warzone, Modern Warfare en Modern Warfare 2 Remastered heeft meegewerkt.

Op 26 augustus – aanstaande woensdag dus – staat er een officiële onthulling van Call of Duty Black Ops: Cold War op de planning, dus houd Gamersnet in de gaten voor een nieuwe briefing. Ingerukt, mars!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren