Suicide Squad: Kill the Justice League trailer en meer

Tijdens de DC Fandome heeft Rocksteady voor het eerst een trailer getoond van Suicide Squad. In de video worden de leden van deze groep getoond en het wordt duidelijk dat je in de game aan de slag kan met Harley Quin, Deadshot, King Shark en Captain Boomerang. Bovendien zal de Justice League niet aan de goede kant staan, want we zien dat Superman iemand vermoordt.

Na de video gaat acteur Will Arnett (die Batman in Lego Batman vertolkt) nog even in gesprek met de Creative Director van de game, Sefton Hill. Hij vertelt dat de game tot met vier spelers te spelen is. Natuurlijk kun je de game ook in je eentje spelen en dan zal de rest van de Suicide Squad worden gevuld met bots. Alle personages hebben hun eigen speelstijl en de stad Metropolis is ditmaal het strijdtoneel. Wel is duidelijk geworden dat de game zich in hetzelfde universum afspeelt als de Batman Arkham-games.

We moeten nog wel even geduld hebben voor de game, want Suicide Squad verschijnt in 2022 voor de PlayStation 5, Xbox Series X en pc.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren