Netflix brengt docu uit over historie van games

Netflix heeft een traktatie voor gamers: De streamingdienst heeft een nieuwe documentaire-serie uitgebracht waarin de historie van de gamewereld wordt uitgelicht. Bekende trefwoorden zoals onder andere Pac-Man, Nintendo en de SEGA Genesis worden onder de loep genomen.

De serie kent zes delen van ongeveer 45 minuten per stuk. De gehele game revolutie zal aan bod komen: Hoe het allemaal begon in de speelhallen met Pac-Man en hoe het gamen zich uiteindelijk ook in de huiskamers infiltreerde. Ook Sonic, Mortal Kombat en Street Fighter zullen aan bod komen.

Netflix draagt de gamewereld sowieso een warm hart toe. We konden eerder al genieten van Henry Cavill in de verfilming van the Witcher. Een tweede seizoen is momenteel al onderweg. Verdere game titels op Netflix zijn de films Pixels met Adam Sandler en de pas uitgebrachte animatiefilm Fearless, waarin een virtuele game wereld tot leven komt. Ook Minecraft heeft een serie gekregen op Netflix.

De documentaire High Score is vanaf nu te bekijken op Netflix.

 1.   
  JohnnieBoy's avatar

  Zeer welkom!
  Word genieten.

 2.   
  mmx's avatar

  Die kennen de oude games wel maar toch kijk ik er naar uit deze docu.tof van netflix.

 3.   
  TylerDurden8's avatar

  netflix sexualiseert 11 jarige meisjes, no way dat ik netflix ga nemen om dit te kijken. fuck Pedowood.

 4.   
  JohnnieBoy's avatar

  @TylerDurden8: Ik las dit een uur geleden ook. Mijn visie op pedofilie: Up against the wall.

 5.   
  mmx's avatar

  @JohnnieBoy: Ik heb het artikel nog niet gelezen maar ik vind dat ze zoiets als pedofilie niet moeten verheerlijken,het is gewoon WALCHELIJK.. Jaren geleden heeft zo een smeerlap wat bij mijn Dochter geprobeerd ze is gelijk weggerend naar mij ik heb toen die goede man een bezoekje gebracht een uur later zat ik op het politie buro voor zware mishandeling en eigen rechter spelen.

 6.   
  Amaraldane's avatar

  Genieten van de Witcher netflix serie?? Bruh, ze hebben die echt verpest lol. Mijn hart is er nog steeds kapot van hoe ze Geralt’s persoonlijk hebben gereduceerd tot ‘hm’ en ‘fuck’ en de bromance tussen hem en Dandelion compleet overboord hebben gegooid. Hopelijk is Netflix beter in het maken van documentaires.

 7.   
  JohnnieBoy's avatar

  @mmx: Dat is Nederland in een notendop. En het word nog veel erger. Mark my words.

 8.   
  rolf1977's avatar

  Heb net alle 6 afleveringen van High Score gekeken. Was erg leuk om te zien. En bracht ook veel herinneringen boven.
  Erg van genoten!

 9.   
  mmx's avatar

  @JohnnieBoy: inderdaad zo is het.

 10.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  @mmx: Lekker gewerkt pik

 11.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Nog een tipje als je een leuke docu wil zien, pretending I’m a superman (tony hawk’s pro skater) staat nu op amazon video en nog een zooi andere streaming services

 12.   
  mmx's avatar

  @Ik kom Harambe wreken: die wil ik zien ,bedankt.