Master Roshi komt naar Dragon Ball FighterZ

Na Kefla en Ultra Instinct Goku komt ook Master Roshi naar de vechtgame Dragon Ball FighterZ. De aankondiging kwam via een speciale stream van Bandai Namco met daarin een roadmap voor het spel in de rest van 2020.

Oorspronkelijk zou Dragon Ball FighterZ onderdeel zijn van het jaarlijkse EVO toernooi. Helaas gaat EVO dit jaar niet meer door vanwege het verdomde virus en een reeks aantijgingen van seksueel overschrijdend gedrag aan het adres van Joey “MrWizard” Cueller. Hoewel er in de plaats van EVO een nieuw online toernooi werd aangekondigd, in de vorm van Dragon Ball FighterZ World Tour, is ook bekend geworden dat ook die niet door gaat. Volgens Bandai Namco heeft dat te maken met de manier waarop de online netcode werkt. Een online toernooi wereldwijd zou niet goed werken in dit format.

In een volgende update komen er ook veranderingen aan de Z-Assist aanvallen voor een betere balans. Ook heeft Bandai Namco laten weten bezig te zijn met de aanpak van smerige ragequiters. Dit om een gezonde online omgeving te vormen. Later dit jaar worden nog meer aankondigingen gedaan voor het spel.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren