Gamersnet Podcast #117 | Warm.

Het is eindelijk weer tijd voor een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast! Salim en Peter schuiven weer aan om hun belevenissen van de week te bespreken! Zo is Peter enorm hard op zijn bek gegaan en dat wordt natuurlijk in geuren en kleuren gedeeld! De mussen vallen van het dak en dus zijn er weinig games gespeeld, maar toch is er wel even geproefd aan Marvel’s The Avengers en Fall Guys!

Natuurlijk bespreken we ook het laatste nieuws, want Apple is aan het ruziemaken met de wereld, waaronder Microsoft over xCloud. Ook wordt het uitstel van Halo Infinite uitgebreid besproken!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 30 minuten lang), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren