Teasers voor nieuwe Call of Duty in Warzone

De nieuwe Call of Duty-game komt eraan en een aankondiging lijkt heel snel aanstaande te zijn. Inmiddels kregen enkele spelers van Warzone een teaser te zien naar de volgende game uit de franchise.

Zo bestaat de teaser uit een heel kort vervaagd scherm met twee verschillende boodschappen. De eerste is ‘know your history’ en de tweede bevat tevens ‘know your history’, maar ook een Russische tekst. Dit alles heet vermoedelijk te maken met de setting van de nieuwe game, namelijk de Koude Oorlog.

Volgens geruchten verschijnen er in de aanloop van de onthulling steeds meer teasers in Warzone. Afgelopen donderdag ontvingen diverse mensen al een speciaal Call of Duty-pakket, dat vandaag om 18.00 uur via social media gedeeld mag worden.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Het is natuurlijk mooi om te zien dat ze Warzone zo goed supporten met nieuw content. Maar ik speel het eigenlijk bijna niet, daarom is het zo k*t dat ik heel veel GB aan install vrij moet houden telkens als Warzone word ge-update. Want juist DIE portie ongebruikt content kan ik niet verwijderen. :/