Gamersnet Podcast #116 | Roadtrip naar Amsterdam Tech

We maken ons weer op voor een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast, waar Salim en Peter weer aanschuiven om te spreken over van alles en nogwat! Peter is op vakantie geweest en natuurlijk wordt dat besproken. Salim is weer bezig geweest met Ghost of Tsushima, maar de heren zijn ook naar Eindhoven geweest om de VR Escaperoom Prince of Persia: Dagger of Time te spelen bij Enversed!

Ook het nieuw wordt besproken, onder andere over de nieuwe Call of Duty, de Splinter Cell anime en de exclusieve rechten van Spider-man in Marvel’s Avengers!

Deze week hebben we natuurlijk weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 30 minuten lang), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren