Hitman 3 is speelbaar in VR

Gedurende Sony’s State of Play heeft IO Interactive een nieuwe onthulling uit de doeken gedaan voor het laatste deel van de Hitman-trilogie.

De ontwikkelaar laat namelijk weten dat Hitman 3 geheel in VR te spelen zal zijn wanneer de game in januari 2021 verschijnt.

 1.   
  Heccer's avatar

  Please pc 2

 2.   
  mmx's avatar

  Hallo
  Iedereen aan het strand of kroeg of bbq het was zo stil vandaag.VR heb ik niet ,althans nog niet ..Ik heb n.l. een evenwichts probleem en vraag mij af of ik misselijk word,graag een serieus antwoord dank U.

 3.   
  BozeBever's avatar

  @mmx: zoals het eruit zag is het VR waarbij je beweegt door je controller te gebruiken. Ik gebruik veel VR, maar dit maakt kotsmisselijk. Alyx lost het goed op door ook teleporting aan te bieden. De gameplay van hitman staat dit niet toe imo… Haalt de hele hitman beleving weg.

 4.   
  devindegroot's avatar

  Heel de nieuwe Trilogy is speelbaar

 5.   
  mmx's avatar

  @BozeBever: dank je wel voor jou antwoord ik ga dus toch maar niet aan de VR ,jammer heel jammer.

 6.   
  Heccer's avatar

  @mmx:
  Je zou het misschien zittend kunnen proberen. Door ergens een keer uit te proberen. Alle games hoeven niet staand gespeeld te worden.

 7.   
  DB Ries's avatar

  Voor mij geen VR. 3d wordt ik al naar van.

 8.   
  Patrick Meurs's avatar

  @Heccer: ik denk eerlijk gezegd dat zitten weinig verschil maakt. Motion sickness wordt veroorzaakt door het gegeven dat je omgeving om je heen je laat geloven dat je beweegt terwijl je lichaam dit tegenspreekt. Het zou dus niet moeten uitmaken of je zit of staat.

  Dat gezegd hebbende, ik word nogal eens wagenziek als ik bij een felle bestuurder in de auto zit, en VR heeft me tot op heden amper ziek gemaakt. Alleen EVE Valkyrie was me te heftig. Ook VR games die je snelle bewegingen laten maken en voor realistisch effect headbobbing benutten, maken je hondsberoerd (zoals Robinson: The Journey).

 9.   
  mmx's avatar

  @DB Ries: daar heb ik ook een probleem mee mijn Dochter had een 3d bril heb ik ook geprobeerd mooie omgeving beelden maar ik was ook daarvan misselijk.

 10.   
  Patrick Meurs's avatar

  P.S.: Mocht je moeite hebben met het kwijtraken van de Corona-kilootjes… TrackMania Turbo in VR mode. Gegarandeerd dat je twee dagen later nog boven de pot hangt.

 11.   
  mmx's avatar

  @Patrick Meurs: goed idee Patrick .

 12.   
  DB Ries's avatar

  @mmx: yep ik zie in 3d alleen de ondertiteling of de beelden. Mijn dochters hebben gelukkig geen last daarvan.

 13.   
  mmx's avatar

  @DB Ries: je kan niet alles hebben toch. Maar ik vind dat VR gebeuren best mooi alleen niet voor mij.

 14.   
  DB Ries's avatar

  @mmx: zo is het.