Valorant kondigt nieuwste agent Killjoy aan

Nu het eerste hoofdstuk van Riot Games’ Valorant bijna ten einde is, komt de ontwikkelaar achter League of Legends nu met de aankondiging van de nieuwste agent voor de first-person shooter.

Gedurende de start van het eerste seizoen kon men al kennis maken met de Mexicaanse Reyna, nu staat de Duitse Killroy met haar robots in de startblokken klaar om het vieze werk op te knappen.

Killjoy beschikt allereerst over een Alarmbot, welke vergelijkbaar is met de robot waarover Raze beschikt. Waar die robot op je af komt, moet Killjoys Alarmbot echter eerst geplaatst worden waarna een tegenstander in diens triggerzone moet gaat staan, voordat de robot hierop af gaat en vervolgens explodeert.

Daarnaast beschikt Killjoy over een turret die liefst 180 graden om zich heen kan draaien om je vijanden neer te knallen. Lukt het je bijvoorbeeld niet om je tegenstander af te maken, dan zorgt de turret er wel voor dat de vijand een ronde moet wachten om weer te kunnen spelen.

De derde ability van Killjoy is Nanoswarm, een granaat die letterlijk een zwerm aan nanobots vrijlaat die behoorlijk wat schade aanrichten.

Dan komen we aan bij de laatste ability van Killjoy, beter bekend als de Ultimate ability Lockdown. Iedereen die in de radius van dit apparaat komt wordt letterlijk vastgehouden tot het apparaat ermee ophoudt of deze wordt neergeschoten.

Killjoy is vanaf 4 augustus te ontgrendelen middels de vrij te spelen Agent Contracts. Daarmee lijkt heeft het er ook alle schijn van dat het tweede hoofdstuk van Valorant op 4 augustus van start gaat.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren