Krijgt Resident Evil 8: Village ook VR ondersteuning?

Onlangs is er een testsessie geweest voor Resident Evil 8: Village en een aantal mensen die daaraan hebben meegedaan hebben zich niet aan hun contract gehouden. Er was eerder al informatie gelekt over vijanden en wapens, maar nu heeft iemand uit dezelfde sessie informatie gedeeld met Biohazard Declassified. Natuurlijk moeten we dit met een korrel zout nemen, maar de beste man brengt naar buiten dat ook deze versie een VR-versie krijgt. Nu is dat niet helemaal onverwachts, aangezien Resident Evil 7 ook in VR te spelen is en dat is bijzonder eng te noemen.

Naast deze onthulling wordt ook het huis omschreven wat in de trailer te zien is. Zo zouden daar tegenstanders aanwezig zijn met bepantsering die eraf te schieten is. De vijanden hebben bovendien ook wapens, maar alleen handwapens en geen pistolen. Sowieso moet er een grotere focus liggen op handwapens, want de testers gingen bijna nooit aan de slag met vuurwapens.

Capcom heeft nog niet officieel gereageerd op de geruchten. Resident Evil Village verschijnt in 2021 voor de PlayStation 5, Xbox Series X en pc.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren