Tweede zomerupdate Animal Crossing bevat vuurwerk en meer

Na het grote succes van de eerste zomerupdate heeft Nintendo een nieuwe trailer naar buiten gebracht waar meer wordt verteld over de tweede zomerupdate van Animal Crossing: New Horizons. De augustusmaand zal voornamelijk in het teken staan van vuurwerk, want elke zondag kun je een vuurwerkshow opvoeren. Hierbij kun je zelf ook het ontwerp bepalen en je eilandbewoners extra blij maken. Een andere toevoeging is Redds Schattenloterij, waarbij je verschillende feestartikelen kunt winnen als bijvoorbeeld sterretjes, een bellenblaas en feesttoeters.

Er wordt ook een nieuw karakter geïntroduceerd genaamd Luna, die je in je dromen mee kan nemen naar eilanden van andere spelers. Zo kun je inspiratie opdoen, maar ook je eiland aan andere vreemdelingen laten zien, zonder dat ze er iets van mee kunnen nemen. Hiervoor is natuurlijk wel een Nintendo Switch Online-abonnement voor nodig. Dat geldt overigens ook voor de laatst aangekondigde feature, namelijk de cloudsaves. Vanaf 30 juli kun je via deze website je eiland opslaan zodat je altijd een backup hebt als er iets vervelends gebeurd met je Nintendo Switch.

De tweede zomerupdate verschijnt op 30 juli aanstaande. De volgende update zal in het najaar verschijnen en deze zal een Halloween-thema krijgen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren