Dit zijn de gratis PlayStation Plus-games van augustus

Het is het einde van de maand, dus het is weer tijd voor een vers tweetal aan gratis games met je PlayStation Plus-abonnement. Ditmaal kunnen we aan de slag met een online party-game en kunnen we onze frustratie van ons af knallen met een oude klassieker.

Een titel die misschien onbekend in de oren klinkt is Fall Guys: Ultimate Knockout. Deze knotsgekke party-game kan online gespeeld worden met maximaal 59 andere mensen. Je moet bijzondere opdrachten voltooien om naar de volgende ronde door te gaan. Benieuwd geworden naar deze gratis aanwinst? Check dan de trailer voor een sfeerimpressie.
Fall Guys: Ultimate Knockout is binnen te halen vanaf 4 augustus tot en met 31 augustus.

De tweede gratis game zal je ongetwijfeld wat bekender in de oren klinken: Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered. Het origineel van de game is alweer meer dan tien jaar oud, maar het betreft hier natuurlijk de opgepoetste versie die eerder dit jaar naar de PlayStation 4 is gekomen. Ga aan de slag met de klassieke missies en verbeterde graphics. En het beste: Vanaf morgen is deze game al gratis binnen te harken.
COD: Modern Warfare 2 Campaign Remastered is vanaf 28 juli tot en met 31 augustus gratis te downloaden.

De games van juli zijn nog te downloaden tot 3 augustus. Haal ze voor die tijd nog binnen om het maximale uit je PlayStation Plus-lidmaatschap te halen!

 1.   
  LightFasher's avatar

  Lol, die fall guys zie ik wel de nieuwe Rocket league orden.

 2.   
  PSPfreaky's avatar

  @LightFasher: Fall Guys is ook echt leuk! Ik heb al meerdere playtests gedaan en ik kan het zeker aanraden. Het is vaak wel meer geluk dan skills hebben, dat maakt het ook spannend.

 3.   
  LightFasher's avatar

  @PSPfreaky:
  Ik heb inmiddels wat gameplay beelden bekennen, en ik ben iig enthousiast. Volgende week begint mijn vakantie, Ik ben bang dat dit een vakantieverslaving gaat worden of erger.