Yone is nieuwe Champion in League of Legends

Er wordt al lange tijd gelekt en gespeculeerd over wie de volgende Hero wordt in League of Legends. Nu komt het wachten tot een einde, want Yone is nu officieel onthuld als de nieuwe Hero in de nog altijd populaire MOBA. De verloren gewaande broer van Yasuo keert in update 10.16 terug naar het rijk van de levenden.

Ontwikkelaar Riot Games wilde er in eerste instantie voor zorgen dat mensen minder voor Yasuo te kiezen door Yone een soort echo fighter te maken. Dit werkte echter niet, dus besloot de studio om hem zijn compleet eigen stijl te geven. Zo vecht Yone met twee zwaarden, wat er voor zorgt dat hij elke tweede aanval extra magic damage berokkent. Ook heeft hij twee keer zoveel kans op een critical hit, maar dienen die wel minder schade per stuk toe.

Daarnaast kent Yone natuurlijk de nodige aanvallen. Mortal Steel is een voorwaartse aanval waarmee Yone Gathering Storm vergaart als de aanval succesvol is. Als hij dat tweemaal doet, kan hij vijanden de lucht in sturen middels een speciale aanval. De aanval Spirit Cleave is daarentegen een boogvormige zwaardaanval die een gedeelte van de maximale health als schade toebedient. Ook krijgt Yone een tijdelijk schild als deze aanval met succes wordt uitgevoerd, wat sterker wordt naarmate er meer Champions worden geraakt.

Met Soul Unbound betreedt Yone tijdelijk zijn Spirit Form. Als hij daarna weer terugkeert in zijn lichaam, berokkent hij een percentage van de schade die hij in Spirit Form heeft aangericht. Met Fate Sealed, tot slot, slaat Yone iedereen die op zijn pad komt, teleporteert hij naar achter zijn laatst geraakte vijand en trekt hij alle in de lucht hangende tegenstanders naar zich toe.

Check hieronder de trailer die is vrijgegeven voor Yone.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren