Trailer EA Sports UFC 4 laat gameplay en nieuwe features zien

Een jaar of tien geleden beleefden vechtsporten rondom mixed martial arts toch wel hun hoogtepunt. Ook op het gebied van games. Uit de stal van THQ kwamen toen games als UFC Undisputed, terwijl EA Sports een eigen poging waagde met EA Sports MMA. De MMA-game van Electronic Arts was heel fraai, maar kon op weinig sympathie rekenen van de UFC-bond. Die had toch wel gehoopt dat EA ook met de populaire merknaam UFC wat zou doen.

Met THQ ging het echter vanaf eind 2012 steeds slechter en uiteindelijk pikte EA Sports alsnog de merknaam UFC op om nieuwe vechtgames te maken. EA Sports UFC was redelijk en EA Sports UFC 2 deed het in 2016 een stuk beter. Deel drie bleef hier wat onder de radar, maar niet getreurd: UFC 4 staat voor de deur!

In een nieuwe trailer van UFC 4 krijgen we vandaag meer te zien van alle nieuwe features en gameplay. Zo heeft men bijvoorbeeld de technieken rondom het vastklemmen van je tegenstander verbeterd en meer intuïtief gemaakt. Ook zijn er veel verbeteringen doorgevoerd qua defensieve en offensieve posities, dynamische input voor stoten en een nieuw systeem voor submissions.

EA Sports UFC 4 verschijnt op 14 augustus voor de Xbox One en PlayStation 4.

Meer EA Sports UFC 4

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren