PlayStation 5 demo stations duiken op in Engeland

De hype voor de next-gen consoles is heel gestaag aan het toenemen. Na een fantastische onthulling van de PlayStation 5 vorige maand, doet Xbox aankomende donderdag een duit in het zakje met hun games voor de Xbox Series X. Het liefst willen we natuurlijk de apparaten in levende leven uit proberen voor de release in het najaar. En het lijkt erop dat we de PlayStation 5 binnenkort in het echt kunnen zien en uitproberen, mits je in het Verenigd Koninkrijk woont.

Op Twitter is een afbeelding opgedoken van iets, dat lijkt op een demo station voor de PlayStation 5 in een winkel in Engeland. Het nieuwe apparaat van Sony is er niet in te zien, maar aan de setup te zien lijkt er plek te zijn voor twee controllers, een tv en natuurlijk de PlayStation 5 zelf. En vergeet natuurlijk het bankje niet om goed op te kunnen gamen.

Het gerucht dat we snel pre-orders kunnen plaatsen voor (slechts één) PlayStation 5 wordt hierdoor steeds sterker, want als je na een demo in de winkel zo onder de indruk bent dat je het apparaat wilt hebben, is het vrij logisch dat je de console ook kan reserveren. In een recent interview tijdens een demonstratie van de DualSense-controller, gaf iemand van Sony aan dat we nog even geduld moeten hebben en dat een bericht over opengaande pre-orders luid en duidelijk zou zijn.

 

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren